Prades (llarga distància)
Organitza: Club Esportiu Oros d'Orientació


Informació

Recepció: Es faran les inscripcions dels corredors que s'apuntin el mateix dia així com l'assignació d'hores de sortida. Els federats ja inscrits sense incidència podràn recollir directament els dorsals, que estaran penjats. Els inscrits amb incidència hauràn de passar pel taulell de recepció, així com els que vulguin llogar la tarjeta sportident.
Per a les categories d'iniciació/populars, si no tenen pinça se'ls hi donarà una tarja electrònica per a quan arribin als controls de pas.


Sortida: hi haurà a 5 minuts de la recepció. Per a totes les categories s'utilitzarą el sistema Sportident. Qui ho desitgi podrą llogar-ne o comprar-ne a la recepció. Hi haura pre-sortida de 3 minuts. La sortida serà directa sense mirar mapa.

El sistema de sortida serà el següent:

Minut - 3: El corredor netejarà la seva pinça
Minut - 2: El corredor podrà recollir la descripció de controls i comprovar la pinça.
Minut - 1: El corredor es situarà davant la caixa dels mapes de la seva categoria, esperant que soni el rellotge de sortida i podrà recollir el seu mapa i sortir.

El corredor és el responsable de mirar que el mapa correspongui a la seva categoria, així com la descripció de controls.

- Sortida amb retard: Si un corredor, per qualsevol circumstància arriba tard a la sortida, s'ha de dirigir al jutge de sortides, i després de realitzar les corresponents comprovacions, li indicarà els passos a seguir perquè es pugui iniciar la cursa l'abans possible. L'hora però que constarà serà la que tenia assignada en un principi i no la de la sortida real. No es realitzarà cap canvi en les hores de sortida.

Arribada: Hi haurą avituallament i servei de vestidors amb lavabos i dutxes en el Poliesportiu.

Guarderia: Es disposarà de servei de guarderia en la zona de recepció. Cal tenir en compte, però, que els pares només podran deixar-hi els nens l'estona que estiguin en cursa.

Correxic: El punt de trobada per fer el Correxic serà la guarderia.

NO hi haurą circuit ENCINTAT.

Avituallament: Hi haurą avituallament en cursa i a l'arribada.

Altres serveis: com que la cursa té la seva sortida i arribada en el poble, a molt poca distąncia del centre de competició disposeu de serveis de restauració (restaurants, bars, etc). Pels voltants del poble hi ha espai per autocaravanes. Alternativament, hi ha un camping.

Altres activitats: la cursa coincideix amb la Festa Major de Prades, amb tota mena d'activitats acadčmiques, lśdiques, gastronomigues, esportives, religioses i culturals.
Informació sobre la Festa major a http://www.prades.es

Prades estą dins de l'espai natural anomenat Muntanyes de Prades, amb molts senders i llocs d'interčs cultural com el Monestir de Poblet, a 15 min del poble en cotxe. Informació sobre les Muntanyes de Prades i el Parc Natural de la Serra del Montsant a: http://www.gencat.cat/parcs/serra_montsant

*Per qualsevol consulta poseu-vos en contacte: oros@cluboros.orgLocalització

Vila de Prades. Des de Barcelona preveure unes dues hores fins la zona de cursa. La recepció estarą situada en el Poliesportiu Municipal, a l'entrada del poble venint de l'Espluga de Francolķ. Estarą indicat des de la carretera. Venint de Reus i Cornudella cal travessar tot el poble. Hi ha aparcament disponible a l'entrada del recinte, en els carrers adjacents i a l'entrada del poble venint de l'Espluga.


View PRADES PARKING in a larger mapTraçats

- Els mapes seran a escala 1:10.000 donada l'alta quantitat d'elements
cartografiats.

- Degut a l'extrema sequera, ha augmentat la visibilitat i la
penetrabilitat en el bosc els darrers dies, pel que en algunes zones
(les més seques), els verds són més penetrables que en altres.

- Està prohibit córrer al llarg de la carretera. Cal travessar-la pels
pasos senyalats en el mapa. Extremeu les precaucions.

- Alguns dels carrers del casc urbà estan oberts al tràfic. Anar amb
compte.

Distàncies i desnivells:

Circuit Categoria Distància Desnivell Controls
A
H21E
10,4
270
28
B
D21E-H35
8,9
240
27
C
H21A-H20
8,1
210
22
D
D35-H40
7,5
235
20
E
H18-D21A-D40
6,5
155
20
F
H45
5,7
165
17
G
H21B
5,4
145
15
H
D45-D18-H50
4,1
90
14
I
D21B-H16
4
90
12
J
D14-H14-D16
3,1
40
9
K
D12-H12
1,8
20
7
L
D50
2,8
90
8
M
IA (Iniciació Adults)
3,9
120
12
N
IN (Iniciació nens)
1,8
20
7


Mapa
"Prades"
Escala 1:10000, equidistància 5m

Cartògraf: Mario Vidal
Realització: Juliol i Agost 2007
Mapa base: ICC (1:5000)
Actualitzat: Estiu 2011 per Jordi Izquierdo


Terreny

El terreny per on es desenvoluparą la cursa estą a una alēada al voltant dels 1000 m, cobert de bosc,conreus o urbanitzat. Té tres zones ben diferenciades:

- La part nord i est estą coberta de bosc de pi roig amb castanyers i roures, que els darrers temporals i nevades han malmčs una mica, amb zones amb arbres caiguts i vegetació espessa que s'han intentat evitar en fer els circuits. Des de l'any 2007, en que es va fer la darrera cursa, ha crescut bastant la vegetació, de forma que ha disminuļt la visibilitat i la penetrabilitat arreu. Per tot aixņ, cal esperar una progressió lenta, excepte en els camins. Abunden els detalls de roca i talussos.


- La part oest estą ocupada per conreus d'avellaners i és una zona de cursa forēa rąpida perņ amb poca visibilitat degut als arbres.

- La part sud estą ocupada pel poble, amb els seus carrers estrets que suposoran el darrer repte per al corredor.

Tota la zona té una xarxa de camins alguns dels quals han desaparegut degut a la vegetació, perņ que s'han mantingut al mapa.

La zona és travessada per una carretera que cal creuar pels passos obligatoris indicats. Si us plau, EXTREMEU LES PRECAUCIONS en travessar-la, doncs estarą oberta al trąfic. Aquesta carretera només es pot TRAVESSAR, és objecte de desqualificació el córrer per ella.Méteo

El Temps a PradesOrganització

Direcció de cursa
Jordi Izquierdo

Traçador
Jordi Izquierdo

Sistema Sportident
Dani Comerma

Controlador FCOC
Arnau Julią

Jurat tčcnic
Daniel Comerma

Anna Serrallonga Go-Extrem
Eduard Masoliver UE Vic
Arnau Julià - Controlador
Jordi Izquierdo - Organització

Col·labora
Ajuntament de Prades.